Blog

Asfalt en Bitumen Dag 21/03

  |   Geen onderdeel van een categorie   |   No comment

Ghent Aggregates op Asfalt en Bitumen Dag 2018 – Brussel

Graag verwelkomen we u op onze stand op de Asfalt en Bitumen Dag 2018 te Brussel voor een kennismaking of gesprek over materialen, onze service en technische knowhow.

Op onze stand ontdek je de gekeurde rode steenslag “Gres Rood” voor toepassingen in de asfalt en wegenbouw conform aan SB250, net zoals een aantal andere kleuren die in het wegdek gebruikt kunnen worden. We stellen eveneens exclusief en nieuw de LYSIT witte steenslag voor. Met deze materialen kan aan lichtreflectie gewerkt worden, net zoals een verhoogde verkeersveiligheid door retroflectie, maar ook een duurzamer asfalt door weerkaatsing licht en daarbij warmte, om zo spoorvorming en slijtage te verminderen.

Welkom op onze stand nr. 6

Registraties: klik op deze link

No Comments

Post A Comment