Advance NMBS Melle

Werf: NMBS Melle door Advance in opdracht van BAM Contractors
Wanneer: December 2017 – Januari 2018
Product in de kijker: Belgisch Porfier (600 ton)

In opdracht van BAM neemt Advance Greencare uit Hamme de werf aan voor de aanleg van stockage ruimte en grote parkings op het depot van NMBS te Melle. Grote oppervlaktes dienen in uiterst korte termijn te worden aangelegd.

De uitdaging : steenslag en onderfunderingsmateriaal leveren op korte termijn volgens strakke planning op afroep. Advance kiest voor Ghent Aggregates omwille van de flexibiliteit, goede logistiek en kwaliteitsproducten. Porfier steenslag 0/6 wordt aangeleverd voor de onderfundering. Goed gekalibreerd materiaal voor een perfecte afwerking van de onderlaag. Eenmaal getrild, goed vast.

Na het leggen van de matten en betonrasters moet een laag Porfier 6/14 aangebracht worden om een stabiel waterdoorlatend oppervlak te creëren. Hoge kwaliteitseisen van het standaardbestek en voorschriften door de opdrachtgever worden perfect ingevuld.

Weer of geen weer, de leveringen gaan door op het gevraagde moment, langsheen de werf om zo de verplaatsingskosten te minimaliseren op de werf! Ongeveer 600 ton (20 vrachtwagens) werden geleverd op de werf door Ghent Aggregates.