Het bedrijf

Ghent Aggregates – de solide combinatie van een jong bedrijf en meer dan 100 jaar ervaring in bouwmaterialen

U leest dat goed, jong met meer dan 100 jaar ervaring! 

Ghent Aggregates werd in 2014 opgericht door Jonathan Kesteleyn. Jonathan valt met Ghent Aggregates terug op de solide basis van 5 generaties traditie en ervaring in grondstoffen voor de bouw. Daarmee bewijzen we meteen ook hoe dynamisch we zijn.

De activiteiten van de familie Kesteleyn zijn sinds eind 1880 geëvolueerd van transport en verdeling van zand en grind via de waterwegen voor de lokale markten in de regio Kortrijk & Gent, naar verschillende generaties van handel en productie van grondstoffen en het duurzaam vervoer daarvan via binnenvaart en zeevaart in België en Europa.

Vandaag is Ghent Aggregates vanuit Gent Zeehaven – North Sea Port – uw gespecialiseerde invoerder en leverancier van hoogstaand natuurlijk en synthetisch siergrind, gekleurde granulaten en technische mineralen in dienst van de betonindustrie, utiliteitsbouw, wegenbouw, landschapsontwikkeling, sportinfrastructuur, en zoveel meer.

Onze uitdaging? U een uitgebreid assortiment van kleurgranulaten en mineralen in al hun vormen en kleuren aanbieden. Dat realiseren we dankzij partnerships met vele tientallen producenten in en buiten Europa en een stevige logistiek, ondersteund door onze site met ruime stockage en verpakking van siergrind in Gent-Zeehaven. Meer dan 40.000m² werden hiervoor ingericht.

In deze vernieuwde structuur is Ghent Aggregates – meer nog dan een leverancier – een gespecialiseerde en betrokken partner voor u als ondernemer, bouwheer, projectontwikkelaar, designer of producent. De meerwaarde die we bieden is evident: U geniet van een goed onderbouwde technische kennis en een ongeëvenaard logistiek netwerk. Koppel dat aan onze 100% onafhankelijkheid en de kwaliteit en service die we bieden in de granulatenmarkt en u weet waarom we al meer dan 100 jaar toonaangevend zijn in de sector.