Site Gent

Dé extra service: depot met voorraad

Elk project is een uitdaging en in de regel ook een race tegen elke deadline. Daarom zet Ghent Aggregates zwaar in op het optimaliseren van de logistieke keten. Die investering is úw tijdswinst. Want u wint twee keer. Onze site in Gent-Zeehaven stockeert meer dan 30 verschillende soorten materialen. Zo zijn veel van onze referenties snel uit voorraad leverbaar. En dat kan op een efficiënte manier dankzij onze unieke ligging en infrastructuur.

Bereikbaar voor binnenvaart én zeevaart
Treinterminals en containerterminals vlakbij
Bereikbaar per as, vlakbij de oprit van de R4

Stipt, snel, correct, praktisch… Allemaal woorden die van toepassing zijn op de leveringen en de logistiek van Ghent Aggregates. Ons terrein met weegbrug is uitgerust met tientallen stockageboxen en verschillende soorten granulaten op voorraad. Onze eigen ontworpen bigbag-installatie verpakt op maat in bigbags van 1.500, 1.000 of 500 kg, ook in uw eigen bigbag.

Afhalen zonder tijdverlies

U wil graag uw goederen komen afhalen? Dat kan! En onze uitstekende ligging – vlakbij de oprit van de R4 met ontsluiting naar E17 en E40 – laat toe om snel te komen laden en opnieuw te vertrekken. Ook het laadproces zelf staat volledig in het teken van efficiëntie. Geen tijdverlies op onze site met weegbrug en weegunit op wiellader! Uw vrachtwagen wordt snel, nauwkeurig en volgens uw wensen geladen.

Kortom, met onze site in Gent-Zeehaven dekken we niet alleen uw behoeften, maar ook de invoer en uitvoer in Europa en daarbuiten.