Singel 27 – Haven 0955K - B-9000 Gent-Zeehaven

Porazzo, de waterdoorlatende verharding

Eerste record gehaald vóór het bouwverlof deze zomer : reeds meer dan 1.500m² Porazzo geplaatst

We zijn er bijzonder trots op! Sinds de lancering van Porazzo in maart 2023 zijn reeds meer dan 1.500m² Porazzo waterdoorlatende verharding verwerkt en geplaatst. Het was bijzonder uitdagend en intens om samen met onze plaatsers het netwerk op te bouwen. Alle erkende aannemers volgden een cursus om degelijk aan te slag te gaan. En de resultaten mogen er zijn! Op onze pagina “Realisaties” van porazzo.be komen steeds nieuwe projecten online waar je inspiratie kan opdoen voor jouw project!


Bij Porazzo zitten we ook niet stil. We verbeteren steeds onze productie en kwaliteit, omdat wij, samen met onze plaatsers, streven naar het allerbeste voor jouw project! Intussen sluiten zich steeds meer gekwalificeerde aannemers zich aan. Ook de grote aannemingsbedrijven gaan aan de slag. Zo openden we recent de markt en plaatsing naar B2B, bedrijven en zelfs overheidsprojecten in steden en gemeenten. Dankzij deze grotere aannemers kunnen we gemakkelijk projecten realiseren van meer dan 150m².

Op vlak van certificatie werken we hard verder met controle organisme en bevoegde instanties. In het najaar komen we dan ook met belangrijke informatie naar kwaliteit, toepassing en vergunningen.

Het belooft nog een toffe nazomer te worden met nog meer uitdagingen op de plank!
Contacteer zeker jouw aannemer voor jouw project.

Voor alle aanvullende informatie en vragen aarzel niet ons te contacteren.

Telefonisch op het nummer +32 9 224 40 04 
Of via email: info@porazzo.be

Search

Contact